موفقیت

9 راز زندگی مشترک موفق از زبان مربیان مشاور

1. از رابطه خود محافظت کنید – حالت خلبان خودکار را خاموش کنید

گواهینامه مربی زندگی استاد :

رابطه ای که بین شما و همسرتان وجود دارد در هیچ کجای این کره خاکی وجود ندارد. مال توست و تنها مال تو. وقتی جزئیات رابطه خود را با خانواده، دوستان یا همکاران به اشتراک می گذارید، افراد دیگر را به فضایی دعوت می کنید که به آنها تعلق ندارند و این باعث بی احترامی به رابطه می شود.

من نمی توانم به یک موجود زنده روی این سیاره فکر کنم که بدون توجه یا پرورش رشد کند، و همین امر در ازدواج ما نیز صادق است. ما نمی‌توانیم آن را روی خلبان خودکار قرار دهیم، عشق، انرژی و توجه خود را به بچه‌ها، کار یا هر چیز دیگری که نیاز به توجه دارد بریزیم و انتظار داشته باشیم که رابطه به‌طور جادویی رشد کند و خودبه‌خود رشد کند.

2. طوفان های زندگی را با صبر و شکیبایی تحمل کنید

کارمند اجتماعی :

هنگامی که بزرگسالان تصمیم می گیرند با یکدیگر شریک شوند، از طریق هویت های شکل گرفته خود با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند.

در زیر سطوح، نیازهای برآورده نشده و مسائل حل نشده هر فرد به همراه تخیل او برای احتمالات وجود دارد. برای تحمل زندگی مشترک ما همچنین به صبر، خودآزمایی، بخشش و شجاعت آسیب پذیری نیاز داریم تا از نظر عاطفی و فیزیکی در ارتباط باشیم.

3. پرچم صلح را بالا بیاورید :

روان درمانگر :

هیچ رابطه ای عاری از بحث های سوء تفاهم و ناامیدی نیست. وقتی بحث را ادامه میدهید یا منتظر عذرخواهی هستید، رابطه به سمت سقوط می رود. فعال باشید، چرخه منفی را بشکنید و اشتباه را اصلاح کنید.

سپس صلح کنید و فراتر از گذشته به سمت آینده ای روشن تر حرکت کنید.

4. زندگی را بدست آورید! (بخوانید – یک سرگرمی سازنده)

کارمند اجتماعی :

ما اغلب احساس می کنیم که روابط ما نیاز به صرف زمان و انرژی زیادی دارند، که درست است. ازدواج برای موفقیت مستلزم تلاش و توجه مداوم است.

هنگام ایجاد یک رابطه و سپس احتمالاً یک خانواده، زوج ها می توانند آنقدر در این روند غرق شوند که خود را گم کنند. در حالی که همسو بودن با شریک زندگی تان ضروری است، داشتن علایق شخصی و رشد فردی نیز مهم است.

شرکت در فعالیتی که شامل شریک زندگی شما نمی شود، یعنی. یادگیری یک ساز موسیقی، پیوستن به یک باشگاه کتاب، شرکت در کلاس عکاسی، هر چه که باشد، به شما فرصتی می دهد تا خود را توسعه دهید.

این می تواند راهی عالی برای شارژ مجدد و احساس تجدید انرژی و همچنین احساس موفقیت باشد که یک رابطه سالم را تحسین می کند.

ازدواج

5. برای بررسی و غلبه بر ترس‌ها و شک‌ها، برای بررسی رابطه برنامه‌ریزی کنید

روانشناس :

من به زوج‌های متاهل توصیه می‌کنم که به طور معمول در مورد ترس‌ها، تردیدها یا ناامنی‌هایی که در رابطه با رابطه خود تجربه می‌کنند صحبت کنند. ترس ها و شک های حل نشده می تواند تأثیر فرسایشی بر ازدواج داشته باشد.

برای مثال، ترس یکی از زوجین که دیگر مورد نظر همسرشان نیست، کافی است تا رفتار و پویایی روابط خود را به گونه‌ای تغییر دهد که رضایت زناشویی را کاهش دهد (مانند افزایش خصومت، کنار کشیدن در طول صمیمیت، کناره‌گیری، یا ایجاد فاصله عاطفی به روش های دیگر).

اجازه ندهید ترس های ناگفته ازدواج شما را خراب کنند. به طور مرتب آنها را در یک محیط گفتگوی گرم، با ذهن باز و معتبر مورد بحث قرار دهید.

6. برنامه ریزی کنید و زندگی مشترکی معنادار ایجاد کنید

روانشناس :

به ازدواج خود فکر کنید مشخص کنید که شما و همسرتان چه نیاز و چه چیزی از ازدواج در حال حاضر و در آینده می خواهید. زمان منظمی را برای به اشتراک گذاشتن، گوش دادن و بحث در مورد چگونگی تحقق آن برنامه ریزی کنید. با هم زندگی معناداری ایجاد کنید!

7. از خود بپرسید که آیا شریک زندگی خود را پس گرفته اید یا خیر

کارمند اجتماعی :

بهترین توصیه ای که به زوج ها توصیه می کنم این است که همیشه در یک تیم بازی کنند. بازی در یک تیم به این معنی است که همیشه از یکدیگر حمایت کنید، برای اهداف یکسان تلاش کنید، و گاهی اوقات به این معنی است که اعضای تیم خود را در زمانی که به حمایت نیاز دارند حمل کنید. همه ما می دانیم که “من” در یک تیم وجود ندارد و ازدواج نیز از این قاعده مستثنی نیست.

8. نحوه ارتباط شما به همان اندازه مهم است که ارتباط برقرار می کنید – هنر را پرورش دهید

کارمند اجتماعی :

راهی برای برقراری ارتباط موثر پیدا کنید. منظورم این است که شما دو نفر چگونه احساساتی مانند صدمه، عصبانیت، ناامیدی، قدردانی و عشق را به گونه ای بیان می کنید که هر دوی شما بتوانید احساس کنید که شنیده می شود و درک می شود؟

ارتباط موثر یک شکل هنری است و هر زوج می تواند در نحوه هدایت آن متفاوت باشد. یادگیری ارتباطات موثر می تواند زمان، تمرین و صبر زیادی را ببرد – و می توان آن را انجام داد! ارتباط خوب یکی از اجزای اصلی روابط شاد و سالم است.

9. با شریک زندگی خود به گونه ای رفتار کنید که دوست دارید با شما رفتار شود

مشاور :

با شریک زندگی خود به گونه ای رفتار کنید که دوست دارید با شما رفتار شود. اگر احترام می خواهید – احترام بگذارید. اگر عشق می خواهی – عشق بده. اگر می خواهید مورد اعتماد باشید – به آنها اعتماد کنید. اگر مهربانی می خواهی – مهربان باش آدمی باشید که دوست دارید شریک زندگی تان باشد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا